Vacature Zorghulpverlener (begeleider/verzorger)

maart 17, 2020 12:38 pm

Artidé biedt dagbesteding en begeleiding (binnen de Wlz en Wmo) in de regio Heuvelland, Maastricht en Parkstad, die zich richt op de kwaliteit van leven voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, psychische en/of meervoudige beperking. Niet de beperking of het probleem staat centraal maar de ambities, dromen en mogelijkheden. Bij alle voorkomende vragen bieden wij ondersteuning vanuit de overtuiging dat zorg persoonlijk en goed georganiseerd moet zijn. Ons doel is zorg te bieden die ertoe doet!

Functieomschrijving

Als begeleider en verzorger biedt je ondersteuning die aansluit op de zorgplannen van de cliënten. De ondersteuning is gericht op verzorging en begeleiding in de dagbesteding en/of individuele begeleiding thuis. Samen met de cliënt en zijn netwerk voer je de regie over de zorg, waarbinnen alle levensgebieden centraal staan. Je rapporteert de voortgang in de zorgdossiers en je assisteert de zorgplanverantwoordelijk en/of zorgcoördinator als een zorgplan niet aansluit.

Tijdens de dagbesteding organiseer je creatieve, culinaire, beweeg, muziek, tuin en klus activiteiten die gericht zijn op beleving, leren, arbeid en/of revalidatie.

Attitude

 • Artidé biedt zorg vanuit de missie de ‘kunst van het idee!’ Een idee is de oplossing bij een probleem dat ontstaat door creatief denken. Als enthousiaste begeleider ben je creatief in het begeleiden en vinden van oplossingen.
 • Je bent nieuwsgierig naar de beweegredenen van de cliënt en voert passende interventies uit.
 • Je bent in staat éénieder binnen groepsverband op individueel niveau te begeleiden.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden zowel naar de cliënt als naar zijn netwerk.
 • Binnen het team en netwerk van de cliënt toon je een flexibele, initiatiefrijke en reflecterende houding op zowel praktisch als inhoudelijk gebied.

Wij vragen

 • Een afgeronde opleiding Maatschappelijk Medewerker Gehandicaptenzorg, Verpleegkundige, Verzorgende IG (MBO, niveau 4) of Social Work (HBO, niveau 5).
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis, ervaring en affiniteit met de verschillende doelgroepen.
 • Kennis, ervaring en affiniteit met creatieve, culinaire, beweeg, muziek, tuin en klusactiviteiten.
 • Kennis, ervaring en affiniteit met het organiseren van activiteiten die gericht zijn op beleving, leren, (onbetaalde) arbeid en revalidatie.
 • Kennis, ervaring in methodisch handelen vanuit de theorie kwaliteit van bestaan.
 • Kennis en ervaring met Microsoft Office (Word, Excel).
 • Kennis en ervaring met rapporteren in zorgdossiers.

Dienstverband

I.v.m. zwangerschapsverlof is de aanstelling is in eerste instantie voor vier maanden op basis van 30 uur per week met een proeftijd van één maand.

Werktijden: Wisselend dienstrooster op maandag t/m vrijdag.

Salaris: Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief voor 6 april 2020 te mailen naar info@artide.org.De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een meeloopdag. Het eerste gesprek vindt plaats in week 12. Het tweede gesprek en de meeloopdag(en) vinden daaropvolgend plaats. Het arbeidscontract gaat in op 1 juli 2020. Het nagaan van referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot op heden hebben wij alle maatregelen genomen die het RIVM heeft voorgeschreven. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten en zouden er nieuwe voorzorgsmaatregelen getroffen dienen te worden kunnen de bovengenoemde datums afwijken.