Atelier

Atelier

Kunstenaars met een beperking maken hier als zinvolle daginvulling diverse kunst, cadeaus en relatiegeschenken voor u. De kunst is ook verkrijgbaar in onze lokale cadeauwinkel.

Kunstuitleen

Voor de echte kunstliefhebber die van verandering houdt!

Het uitlenen van kunstwerken biedt een afwisselend aanbod om uw bedrijfsruimten en huis in te richten. Kunst geeft een extra beleving aan uw werkomgeving en leefruimtes. Kunst decoreert en brengt sfeer. Bent u een kunstliefhebber die van verandering houdt? Dan is kunst lenen een goede optie. Door kunst bij Artidé te huren, heeft u bovendien een uniek kunstwerk aan uw muur! En steunt u mensen met een beperking bij het actief zijn met kunst.
 Iedere kunstenaar van Artidé heeft een unieke werkstijl. De werken variëren van abstract tot figuratief en hebben een gedurfd kleurgebruik. De kunstwerken kunt u ingelijst in de winkel en het atelier bekijken of bestudeer te plekke ons fotoalbum, zodat u de totale collectie kunt zien.

Kunst lenen werkt op basis van een abonnement. Voor een zeer bescheiden bedrag per maand beschikt u als klant over steeds wisselende kunstwerken. De leenperiode per kunstwerk is variabel. In overleg bepalen we de termijn waarna wordt gewisseld. De leenvergoeding is uiteraard afhankelijk van de leenperiode en de hoeveelheid kunstwerken die u wilt lenen.

Heeft u interesse in het lenen van kunst, vraag dan naar ons actueel aanbod bij het atelier van Artidé.

Kunstcadeau op maat

Een geschenk met een persoonlijk tintje!

Kunst is een bijzonder cadeau en relatiegeschenk. In plaats van een geschenk dat onopgemerkt verdwijnt geeft u met kunst iets bijzonders. Het is een cadeau met een persoonlijke tint. Denk aan een opvallend kerstgeschenk of een persoonlijk wenskaart en cadeau bij een geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum of afscheid. Bij Artidé wordt uw kunstcadeau en relatiegeschenk op maat gemaakt door mensen met een beperking.  Kortom een kunstcadeau met een bijzonder achterliggend verhaal.

Bezoek of mail het atelier van Artidé en vraag naar de mogelijkheden voor kunst, cadeaus en relatiegeschenken op maat.

Drukwerk

Van geboortekaart tot uitnodiging!

Van de schilderijen kan ook drukwerk gemaakt worden. Denk hierbij aan trouwkaarten, geboortekaarten, uitnodigingen, ansichtkaarten, tassen en servies.

Kom naar ons atelier en bekijk het actueel assortiment of mail ons als u hiervoor niet in de gelegenheid bent.

Impressie atelier