Atelier

Atelier

Kunstenaars met een beperking maken tijdens hun dagbesteding bij Artidé  prachtige  kunstwerken, cadeaus en relatiegeschenken voor u. De kunst is ook verkrijgbaar in onze cadeauwinkel.

Kunstuitleen

Voor de echte kunstliefhebber die van verandering houdt!

Kunst brengt sfeer in uw woon- en werkruimte. Door te wisselen in kleur en vorm geeft u uw ruimtes steeds weer een nieuwe, frisse uitstraling. Kunst lenen is dus de ultieme oplossing als u van afwisseling houdt.
De kunstwerken die uit de handen van onze kunstenaars komen zijn uniek, hebben ieder hun eigen stijl en variëren van abstract tot figuratief en van kleurrijk tot ingetogen. Met het lenen van onze kunstwerken steunt en stimuleert u mensen met een beperking in het actief zijn met kunst. In ons atelier kunt u kunstwerken bekijken en onze catalogus doorbladeren.

U kunt een abonnement afsluiten tegen een bescheiden bedrag per maand. We bespreken samen de leenperiode en tevens een eventuele wisseling van kunstwerken.

Neem gerust contact met ons op voor het bezoeken van ons atelier!

Kunstcadeau op maat

Een geschenk met een persoonlijk tintje!

Kunst is altijd bijzonder als persoonlijk cadeau en zakelijk relatiegeschenk. Denk aan een uniek kerstgeschenk of een persoonlijke wenskaart ter gelegenheid van een geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum of afscheid. Bij Artidé wordt uw kunstcadeau en relatiegeschenk op maat gemaakt door mensen met een beperking.  Kortom, een kunstcadeau met een bijzonder verhaal.

Bezoek onze winkel of mail ons voor meer informatie.

Drukwerk

Van geboortekaart tot uitnodiging!

Van onze prachtige schilderijen kunnen wij drukwerk maken in de vorm van kaarten, uitnodigingen, tassen en servies. In ons atelier en in onze winkel kunt u onze collectie bekijken. Neem gerust contact met ons op voor meer info over de mogelijkheden!

Impressie atelier