Een geslaagd jubileumfeest!

mei 28, 2019 11:53 am

Afgelopen vrijdag, 24 mei, vierde Stichting Artidé Zorg een geweldig 10-jarig bestaan met dank aan de sponsoren. De cliënten trapten het evenement af met het lied ‘Kom van het dak af’, zodat de dakdekkers eindelijk de verbouwing zouden afronden. De opening werd voorgedragen door Cas Trausel (Raad van Toezicht), Janine Kleijnen (directrice) en Marion van der Kleij (wethouder gemeente Gulpen-Wittem):
Op 29 mei 2009 begon de stichting in basisschool à Hermkes te Epen. Na verhuisd te zijn in 2015 verdubbelde de zorgverlening in dagbesteding en begeleiding. Met het in gebruik nemen van de verbouwde vleugel kan (dag)behandeling verwezenlijkt worden. Dit om mensen met een beperking nog langer thuis te laten wonen.

Met grote aantallen bezochten de aanwezigen alle bestaande en nieuwe ruimtes van de locatie uitvoerig. Op grote collages waren de cliënten te zien tijdens de verschillende activiteiten die de stichting biedt. Guido Frissen van de Schintaler en Hay Bodde uit Gulpen leverde een schitterende bijdrage, die door alle aanwezigen goed werd ontvangen. Het buffet, verzorgt door vrijwilligers en cliënten van Artidé en vrijwilligers van Zonnebloem Partij, viel uitstekend in de smaak.

Kortom een jubileumfeest met veel lovende reacties. Op naar de komende 10 jaar!

Met assistentie van Janine opende Marion van der Kleij samen met cliënt Frans de gloednieuwe winkel door middel van het doorknippen van een lintje.

Met speciale dank aan de sponsoren: Moors Autoschade, De Tentenboer, Viniq Events, Drukkerij Jacobs, Conjaerts Audio & Light, Bakkerij/Lunchroom Léon & Marjo Meessen, Mark Mullenders Hoveniersbedrijf, Fysiotherapie Eys, CV De Ülle, Taxi Van Loo, Thea Geurts Consultancy, Bakkerij Voncken, ABC Adviseurs, De Tichelaar Afwerkingsbedrijf, VVV Zuid-Limburg, Vleugels Beveiliging, IJzerwaren Knubben, Habets Elektrotechniek & Montage, JBL Metaalconstructie, Gemengd Koor Partij-Wittem, Adviesgroep Somers & Brabant, Petit Verbindt, PECOM Handelsonderneming BV, SG Bouwadvies en Houthandel Lemmens.