Vacature Zorgplanverantwoordelijk begeleider

maart 8, 2023 2:52 pm

Vacature Zorgplanverantwoordelijk begeleider

Artidé biedt dagbesteding, begeleiding thuis en behandeling op locatie. De ondersteuning is altijd toegesneden op de behoefte van de cliënt en deze heeft maximale zeggenschap over de begeleiding. Door samen te werken met de vertegenwoordigers en de hulpverleners van de cliënt, hoeft de cliënt niet steeds opnieuw zijn verhaal te doen en vragen te stellen. Artidé vormt samen met de cliënt “de spin in het zorgweb”.

Functieomschrijving

De zorgplanverantwoordelijke stelt zorgplannen op en onderhoudt deze onder de verantwoordelijkheid van de zorgcoördinator. Samen met de cliënt voer je de regie over zijn complete zorgproces. Je krijgt hierbij ondersteuning van het MDO-team. Als zorgplanverantwoordelijke ben je werkzaam als individueel begeleider thuis en begeleider in groepsverband op de dagbesteding. Tijdens de dagbesteding organiseer en begeleid je activiteiten die gericht zijn op beleving, leren, arbeid en revalidatie.

Attitude

  • Artidé biedt zorg vanuit de missie de ‘kunst van het idee’! Een idee is de oplossing bij een probleem dat ontstaat door creatief denken. Als enthousiaste begeleider ben je creatief in het begeleiden en vinden van oplossingen.
  • Je bent nieuwsgierig naar de beweegredenen van de cliënt en voert passende interventies uit.
  • Je bent in staat éénieder binnen groepsverband en op individueel niveau te begeleiden.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden zowel naar de cliënt als naar zijn netwerk.
  • Binnen het team en netwerk van de cliënt toon je een flexibele, initiatiefrijke en reflecterende houding op zowel praktisch als inhoudelijk gebied.

Wij vragen

  • Een begeleider Maatschappelijke zorg, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, Verzorgende (IG), Verpleegkundige of Social Work.
  • Affiniteit met de verschillende doelgroepen.
  • Affiniteit met creatieve-, kook-, beweeg-, muziek-, tuin- of ontspanningsactiviteiten. 
  • Computervaardigheden.

Wij bieden

Een begeleidersfunctie in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor je inbreng. Je mag leren en fouten maken.

Dienstverband

De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar op basis van 24 uur met een proeftijd van één maand.

Werktijden: Wisselend dienstrooster op maandag t/m vrijdag.  

Salaris: Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief voor 20 maart 2023 te mailen naar info@artide.org.De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek en een meeloopdag. Het gesprek vindt plaats op 23 maart 2023. De meeloopdag vindt daaropvolgend plaats op 27 en 28 maart 2023. Het arbeidscontract start uiterlijk 1 mei.

Het nagaan van referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.